2024-07-24 17:44:21
11.17.2011 Media conference – on the future of books Talks, interviews

http://mediakonferencia.eu/

 

Ha MEDIA, akkor Bodó Balázs – többek között

bodobalazs.jpg

Bodó Balázs ezúttal az e-könyvekről mondja meg a magáét, vele lesz még Gyuricza Eszter, az Alexandra kiadóvezetője és Weiler Péter, az eKönyv Magyarország ügyvezetője.

 

dr. Bodó Balázs – BME-GTK, egyetemi adjunktus, közgazdász, médiakutató

Pályáját az elektronikus médiában kezdte, a Rádió Bridge, majd a TV3 riportereként, szerkesztőjeként. Időközben a Tilos Rádió műsorvezetője, két évig kurátora is. 2004-től a BME GTK Szociológia és Kommunikáció Tanszékének főállású oktatója. Alapító tagja az új média kortárs kultúrára, társadalomra gyakorolt hatásait kutató Média Oktató és Kutató Központnak (MOKK). Vezetője a 2005-ben itthon is útjára indított Creative Commons mozgalom magyarországi csoportjának. Szakterülete a szerzői jogi kalózkodás, online feketepiacok, online társas termelő hálózatok, digitális közjavak.

Gyuricza Eszter – Alexandra Kiadó, kiadóvezető

Kiadói és szerkesztőségi ismereteit a Pécsi Tudományegyetem kommunikáció és magyar szakán alapozta meg. Az egyetem elvégzése után került az Alexandra Kiadóhoz, ahol négy évig szerkesztőként dolgozott. 2006 óta a kiadó vezetőjeként a könyvkiadással kapcsolatos munkafolyamatokat koordinálja a szerződéskötéstől egészen a könyvbemutatókig.

 

 

 

 

Weiler Péter – eKönyv Magyarország Kft., ügyvezető

1974-ben született Budapesten. Tanulmányokat több helyen is folytatott itthon és külföldön egyaránt.
Jelenleg a Habostorta.hu és az eKönyv Magyarország ügyvezető igazgatója. Emellett festő és író, 2008-ban jelent meg A Márai-véletlen című nagy sikerű könyve. 2010-ben egy mozgó kiállítás keretein belül találkozhattunk munkáival, melynek címe és témája Elvis in Budapest volt.

 

http://mediakonferencia.eu/content/ha-media-akkor-bod%C3%B3-bal%C3%A1zs-t%C3%B6bbek-k%C3%B6z%C3%B6tt

Sorry, the comment form is closed at this time.